Veelgestelde vragen

Wij leveren over de gehele Europese Unie

Bent u niet tevreden met je bestelling? Past het toch niet zoals je gedacht had? Jammer maar dat kan gebeuren. We helpen je graag om je goederen correct terug te zenden:

– Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar femke@fembelgiek.be met de melding tot retourneren en met de melding waarom.

– Wanneer je aanvraag werd goedgekeurd stuur je de goederen terug naar onderstaand adres:
Fembelgiek, Krekelstraat 53B, 8770 Ingelmunster.

– Retourneer de kledij in de staat waarin ze aan u werden geleverd, onbeschadigd, ongedragen, in de originele verpakking, voorzien van alle etiketten en tags. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht om de retour te weigeren en af te zien van de terugbetaling.

– De retourkosten zijn voor eigen rekening en de retourzending valt onder uw verantwoordelijkheid tot wij de retour ontvangen hebben. De kosten van de oorspronkelijke verzending (€7) worden afgehouden van de terugbetaling.

– Een retourzending dient afgehandeld te zijn binnen de 14 dagen na ontvangst van de producten door de klant. Zodra de 14 dagen (gerekend vanaf de levering van de goederen aan de klant) voorbij zijn en wij de goederen nog niet terug mochten ontvangen, zullen klachten en retours niet meer ontvankelijk zijn.

– Zodra we de retourzending goed ontvangen hebben en aan alle bovenstaande voorwaarden werd voldaan, gaan wij over tot terugbetaling van het aankoopbedrag, dit binnen de 7 werkdagen. Indien betaald werd met een waardebon zal er een tegoedbon worden opgemaakt ter waarde van het aankoopbedrag. 

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Ik doe mijn uiterste best om uitverkochte producten en maten zo snel mogelijk bij te bestellen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Stuur me gerust een mailtje wat je graag wilt dan bekijk ik dit zo snel mogelijk! 

Momenteel verzendt Fem Belgiek elke bestelling boven de 75€ gratis in België. Onder de 75€ wordt er een verzendkost van 7€ aangerekend.

Ik streeft ernaar om alle bestellingen binnen 1 – 2 werkdagen te verwerken en te verzenden, als het artikel beschikbaar is!

U kunt het pakket volgen met behulp van de track en trace code (die u per e-mail toegestuurd wordt) van zodra het pakketje bij ons vertrokken is.

We streven ernaar om al de bestellingen binnen de 24 uur op werkdagen te verzenden. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we geen invloed hebben op vertragingen bij de levering zelf. We kunnen hier dus niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Alvast bedankt voor uw begrip !

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Fem Belgiek