Veelgestelde vragen

Wij leveren over de gehele Europese Unie

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen het artikel te retourneren. De kosten van de retourzending worden automatisch afgehouden van de terugbetaling. U hoeft dus niet te betalen in het postkantoor. U hoeft enkel maar ons te contacteren voor een retourzending. Wij mailen u dan het retourformulier door zodat u het etiket kunt afdrukken en boven het bestaande etiket dient te kleven.

Enkel wanneer de artikelen ongebruikt, onbeschadigd, met de originele labels en in de originele verpakking teruggestuurd worden, kan het geld (min de retourkost) terugbetaald worden of ontvangt u een tegoedbon (enkel indien u betaalt hebt met een waardebon of tegoedbon).

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Ik doe mijn uiterste best om uitverkochte producten en maten zo snel mogelijk bij te bestellen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Stuur me gerust een mailtje wat je graag wilt dan bekijk ik dit zo snel mogelijk! 

Momenteel verzendt Fem Belgiek elke bestelling boven de 75€ gratis in België. Onder de 75€ wordt er een verzendkost van 7€ aangerekend.

Fem Belgiek streeft ernaar om alle bestelling binnen 1 – 2 werkdagen te verwerken en te verzenden, als het artikel beschikbaar is!

U kunt het pakket volgen met behulp van de track en trace code (die u per e-mail toegestuurd wordt) van zodra het pakketje bij ons vertrokken is.

We streven ernaar om al de bestellingen binnen de 24 uur op werkdagen te verzenden. Gelieve er wel rekening mee te houden dat we geen invloed hebben op vertragingen bij de levering zelf. We kunnen hier dus niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Alvast bedankt voor uw begrip !

Webshop door KMO Shops - Copyright © 2020 - Fem Belgiek