RETOURNEREN:

Bent u niet tevreden met je bestelling? Past het toch niet zoals je gedacht had? Jammer maar dat kan gebeuren. We helpen je graag om je goederen correct terug te zenden:

– Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar femke@fembelgiek.be met de melding tot retourneren en met de melding waarom.

– Wanneer je aanvraag werd goedgekeurd stuur je de goederen terug naar onderstaand adres:
Fembelgiek, Krekelstraat 53B, 8770 Ingelmunster.

– Retourneer de kledij in de staat waarin ze aan u werden geleverd, onbeschadigd, ongedragen, in de originele verpakking, voorzien van alle etiketten en tags. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht om de retour te weigeren en af te zien van de terugbetaling.

– De retourkosten zijn voor eigen rekening en de retourzending valt onder uw verantwoordelijkheid tot wij de retour ontvangen hebben. De kosten van de oorspronkelijke verzending (€7) worden afgehouden van de terugbetaling.

– Een retourzending dient afgehandeld te zijn binnen de 14 dagen na ontvangst van de producten door de klant. Zodra de 14 dagen (gerekend vanaf de levering van de goederen aan de klant) voorbij zijn en wij de goederen nog niet terug mochten ontvangen, zullen klachten en retours niet meer ontvankelijk zijn.

– Zodra we de retourzending goed ontvangen hebben en aan alle bovenstaande voorwaarden werd voldaan, gaan wij over tot terugbetaling van het aankoopbedrag, dit binnen de 7 werkdagen. Indien betaald werd met een waardebon zal er een tegoedbon worden opgemaakt ter waarde van het aankoopbedrag. 

Webshop laten maken door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2024 - Fem Belgiek